High Tea
Bekijk de complete High Tea kaartHartig
Twee soorten sandwiches, vispaté, vleespaté met bessensaus, croissant, quiche en minipizza
Zoet
Drie soorten taart, muffin, cake, notencake, hazelnootschuimgebak, chocolade-broodje, koffie-broodje, scones met jam, fruitsalade, twee soorten ijs en amandelkoekje
Buffet exclusief drank: € 22,50
Kleine kinderen € 13,00
Brunch € 35,50
Bekijk de actuele BrunchkaartVooraf
Gevogeltebouillon met tuinkruiden
Diverse soorten brood
Croissant, Pistolet, Baguette, Luxe broodjes
Diverse soorten beleg
Ham, kaas, rosbief, gebraden kip,Paté, brie, gerookte zalm, vleessalade, waldorfsalade, marmelade, roomboter
Warme gerechten:
Ragout van kalko en en champignons, pasteibakje, roerei/omelet met garnalen
Ter afsluiting
Bavaroisetaart, fruitsalade, ijstaart met warme chocoladesaus, slagroom
Buffet 1 € 37,50
- Huzarensalade
- Aardappelsalade
- Pastasalade met tonijn
- Zalmterrine
- Gevulde komkommer met crabsalade
- Tomaat gevuld met Noorse garnalen
- Gevuld ei
- Champignon gevuld met mousse van roompaté
- Ardennerham met meloen
- Nasi met saté
- Aardappelgratin
- Groenteratatouille
- Warme beenham met honingmosterdsaus
- IJstaart met vers fruit, slagroom en warme chocoladesaus
Buffet 2 € 45,50
- Runderbouillon met soepsoesjes
- Zalmsalade -Vleessalade
- Italiaanse salade
- Ardenner ham met meloen
- Cranberrypaté met cumberlandsaus
- Tomaat gevuld met Hollandse garnalen
- Komkommer gevuld met krabsnippers en ananas
- Gevuld ei -Gevulde champignons
- Gerookte forel en paling met mierikswortelsaus
- Gepocheerde zalm met cocktailsaus
- Warme beenham (aan tafel gesneden) met remoulade- en mosterd-honingsaus
- Verse groente -Gefrituurde aardappelen
- Boeuf Wellington: ossenhaas in bladerdeeg met maderasaus
- Bruine en witte chocolademousse
- Omelet Siberienne
- Taart
- Vers fruit en slagroom
Buffet 3 € 60,50
Koud- Terrine van gerookte zalm en zeetongfilet
- Timbale van komkommer met Hollandse garnalen
- Mousse van gerookte paling met kapperappeltje
- Marbré van pompoen en kalfsfricandeau met piccalilly
- Rollade van rosbief met ei-crème en cornichons
- Chaudfroid van maiskip en eendenborst
- Galantine van parelhoen met truffel en paddestoelentapenade
- Paté van ganzenlever met couverture en sherrygelei
- Antipasta op mediterrane wijze
- Zalm “en brioche” met grove mosterdsaus
- Boeuf Wellington: ossehaas in bladerdeeg met maderasaus
- Amandelaardappeltjes
- Tomaat gevuld met wokspinazie
- Bijgerecht: frisse luchtige salade
- Charlotte-bavaroisetaart
- Chocolademanchet gevuld met hazelnotenmousse
- Omelet Siberienne
- Vruchten
- “Petit four”
Kleurplaat
Speciaal voor de kinderen hebben wij een leuke Haasje-actie:Neem je gekleurde kleurplaat mee als je komt eten (of wat drinken) en je ontvangt een gratis ijsje (* kinderen tm 12 jaar)!
Download hier de kleurplaat!