Diner
Voorgerechten
Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboterFetuccine pesto met gemarineerde zalm | 15,50 |
Gebakken bloedworst van het Livar-varken met karamelappel en bietencrème | 14,50 |
Carpacciorolletjes met avocado-olijventapenade en pijnboompittencrème | 14,50 |
Ceviche van makreel met mousse van tomaat en garnalenroom | 15,50 |
Tarte tatin van hertenhaas, sjalotjes, bospeen, en cornichons met citrus jus en korianderolie | 16,50 |
Brandade van gerookte paling met buikspek, jeneverbessencrème en gemarineerde komkommer | 16,50 |
Quichetaart met pancetta en rucolasalade | 12,50 |
Voorgerechten Vegetarisch
Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboterBrood met roomboter, kruidenboter, pesto en tapenade | 7,50 |
Krokant gebakken camembert met appel-cranberrysaus | 12,50 |
Gefrituurde champignons met Provençaalse knoflookroomsaus | 9,50 |
Mosterd-crème soep met bospaddenstoelen | 9,50 |
Hoofdgerechten
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groenten, salade en vruchtencompoteKabeljauwfilet met zuurkool en stamp, gegratineerd met kaas-kruidenpanade en beurre blanc | 24,50 |
Gepocheerde tongfilet met zalmmousse, tagliatelle en saffraansaus | 25,50 |
Zeevruchtenpallet met mosterdsabayon en aardappelmousseline | 24,50 |
Waardse biefstuk met gebakken champignons en saus van rode en groene pepers | 26,50 |
Kalfswang en kalfszwezerik met gekaramelliseerde appel in bladerdeeg en calvadossaus | 28,50 |
Geconfijte tamme eendenbout met rijke saus van paddenstoel en vossenbes | 25,50 |
Varkensprocureur en zijn medaillons met tomatenrisotto, crème brûlée van jonge geitenkaas en jus van tijm | 26,50 |
Hoofdgerechten Vegetarisch à € 21,50
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groenten, salade en vruchtencompoteCannelloni gevuld met mediterrane groente, gegratineerd met mozzarella |
Flensjestaart gevuld met spinazie, champignons en olijven met tomatensaus |
Bladerdeeg saucijzenbrood van bospaddenstoelenragout met rode portsaus |
Hazelnootselderijschnitzel met gebakken paddenstoelen en boletensaus |
Nagerechten
Kaasplateau uit Hazerswoude | 13,50 |
Chocolade-eclair met Citrus-bereidingen | 12,50 |
Flensjes gevuld met sneeuweieren, karamelsaus en walnoten-roomijs | 9,50 |
À la minute gebakken perentaart met oude port en roquefortijs | 14,50 |
Grand dessert van ’t Haasje | 17,50 |
Soufflé van hazelnotenparfait, frambozen, bisquit en frangelico | 12,50 |
Dame Blanche anno 2025 met een seizoen tintje | 10,50 |
3-gangen Surprise-menu
voor slechts € 42,50
U kunt zelf aangeven waar u niet van houdt. Elke gang extra wordt € 5,- toeslag berekend.Alle voorgaande gerechten kunnen worden gehalveerd. De prijs is dan de helft + € 5,– op het totale menu p.p.
Kindergerechten € 12,50
Vissticks, Hamburger, Kroket, Frikandel, Kipnuggets, Saté of Biefstuk (€ 5,– extra)
De gerechten worden geserveerd met frites, mayonaise en appelmoes
Lunch
Het restaurant is tijdens de lunch gesloten!Voor groepen kunnen we een uitzondering maken. Graag vooraf reserveren!
Actie-menu € 35,-
- Rösti van rozeval-aardappel met gerookte zalm, kwartelei en burrata
of
-Steak tartaar op briochetoast met mosterdmayonaise
of
Kokoscurry met oesterzwam en crème van broccoli
********************
- Vangst van de dag met tomaten-basilicum sabayon
of
-Gegrilde runderribeye met tuinkruidenboter
of
-Gekonfijte parelhoenderbout met hoisinsaus, paksoy en geroosterde uitjes
of
- Geroosterde bloemkool met harissa en gnocchi van spinazie
********************
- Gebakken wentelteef van Paasbrood, amandelspijs en kersensorbetijs
of
- Dessertverrassing op basis van gebak, mousse en ijs uit eigen keuken