Diner

Voorgerechten

Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboter
Taartje van gerookte zalm met crème fraîche, boekweitpoffertjes en waterkerssaus 13,50
Gebakken bloedworst van het Livar-varken met karamelappel en bietencrème 16,50
Carpaccio van het rund met tomaat, rucola, balsamicocrème en Pecorino kaas 14,50
Salade van venkel met makreelrollade, avocado en passievrucht 15,50
Tarte tatin van hertenhaas, sjalotjes, bospeen, en cornichons met citrusjus en korianderolie 16,50
Geconfijte rozevalaardappel met “Paling in ’t groen” 12,50
Salade duivenborstfilet met paddenstoelencake, pecannoten en zwarte bessendressing 15,50

Voorgerechten Vegetarisch

Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboter
Brood met roomboter, kruidenboter, pesto en tapenade 7,50
Krokant gebakken camembert met appel-cranberrysaus 12,50
Gefrituurde champignons met Provençaalse knoflookroomsaus 9,50
Mosterd-crème soep met bospaddenstoelen 9,50


Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groenten, salade en vruchtencompote
Kabeljauwfilet met zuurkool en stamp, gegratineerd met kaas-kruidenpanade en beurre blanc 24,50
Gepocheerde tongfilet met zalmmousse, tagliatelle en saffraansaus 25,50
Wildzwijn-procureur en kotelet met gebakken kastanje, pastinaakmousseline en rode bessensaus 21,50
Waardse biefstuk met gebakken champignons en saus van rode en groene pepers 26,50
Kalfswang en kalfszwezerik met gekaramelliseerde appel in bladerdeeg en calvadossaus 28,50
3 bereidingen van de haas: peper, kroket met mosterd-piccalilly en rugfilet met chocoladesaus 24,50
Wilde eendenborstfilet en rillette van eendenbout met bosvruchtensaus 27,50

Hoofdgerechten Vegetarisch à € 19,50

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groenten, salade en vruchtencompote
Cannelloni gevuld met mediterrane groente, gegratineerd met mozzarella 19,50
Flensjestaart gevuld met spinazie, champignons en olijven met tomatensaus 19,50
Bladerdeeg saucijzenbrood van bospaddenstoelenragout met rode portsaus 19,50
Hazelnootselderijschnitzel met gebakken paddenstoelen en boletensaus (vegan) 19,50


Nagerechten

Kaasplateau uit Hazerswoude 13,50
Crème brûlée met vijgencompote, grand marnier-parfait en chocolade-ijs 12,50
Flensjes gevuld met sneeuweieren, karamelsaus en walnoten-roomijs 9,50
À la minute gebakken perentaart met oude port en roquefortijs 14,50
Grand dessert van ’t Haasje 16,50
Mini Charlotte Russe van passievrucht met frambozenparfait en hazelnotencrumble 11,50
Dame Blanche anno 2024 met een zomers tintje 10,50

3-gangen Surprise-menu
voor slechts € 42,50

U kunt zelf aangeven waar u niet van houdt. Elke gang extra wordt € 5,- toeslag berekend.
Alle voorgaande gerechten kunnen worden gehalveerd. De prijs is dan de helft + € 5,– op het totale menu p.p.

Kindergerechten € 12,50
Vissticks, Hamburger, Kroket, Frikandel, Kipnuggets, Saté of Biefstuk (€ 5,– extra)
De gerechten worden geserveerd met frites, mayonaise en appelmoes

Lunch

  Het restaurant is tijdens de lunch gesloten!
Voor groepen kunnen we een uitzondering maken. Graag vooraf reserveren!

Actie-menu € 35,-


- Romige kerriesoep met gebakken garnalen
of
-Salade van kip-piri piri met exotisch fruit
of
Groente snacks gevuld met gekruide roomkazen

********************

- Gebakken zeebaarsfilet met dillesaus
of
’t Haasje van het varken met champignonroomsaus
of
-Verfijnde stamppotten-festival; 5 soorten culinair bereid (ook vegetarisch mogelijk)
of
- Gebraiseerde hazenbout uit Hazerswoudse polder met bourgondische wildsaus (+7,50)

********************

- Parfaitbombe van Grand Marnier en limoenmeringe met citruscompôte
of
- Dessertverrassing op basis van gebak, mousse en ijs uit eigen keuken