Diner
Voorgerechten
Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboterTaartje van gerookte zalm met crème fraîche, boekweitpoffertjes en waterkerssaus | 13,50 |
Gebakken bloedworst van het Livar-varken met karamelappel en bietencrème | 16,50 |
Carpaccio van het rund met tomaat, rucola, balsamicocrème en Pecorino kaas | 14,50 |
Salade van venkel met makreelrollade, avocado en passievrucht | 15,50 |
Tarte tatin van hertenhaas, sjalotjes, bospeen, en cornichons met citrusjus en korianderolie | 16,50 |
Geconfijte rozevalaardappel met “Paling in ’t groen” | 12,50 |
Salade duivenborstfilet met paddenstoelencake, pecannoten en zwarte bessendressing | 15,50 |
Voorgerechten Vegetarisch
Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboterBrood met roomboter, kruidenboter, pesto en tapenade | 7,50 |
Krokant gebakken camembert met appel-cranberrysaus | 12,50 |
Gefrituurde champignons met Provençaalse knoflookroomsaus | 9,50 |
Mosterd-crème soep met bospaddenstoelen | 9,50 |
Hoofdgerechten
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groenten, salade en vruchtencompoteKabeljauwfilet met zuurkool en stamp, gegratineerd met kaas-kruidenpanade en beurre blanc | 24,50 |
Gepocheerde tongfilet met zalmmousse, tagliatelle en saffraansaus | 25,50 |
Wildzwijn-procureur en kotelet met gebakken kastanje, pastinaakmousseline en rode bessensaus | 21,50 |
Waardse biefstuk met gebakken champignons en saus van rode en groene pepers | 26,50 |
Kalfswang en kalfszwezerik met gekaramelliseerde appel in bladerdeeg en calvadossaus | 28,50 |
3 bereidingen van de haas: peper, kroket met mosterd-piccalilly en rugfilet met chocoladesaus | 24,50 |
Wilde eendenborstfilet en rillette van eendenbout met bosvruchtensaus | 27,50 |
Hoofdgerechten Vegetarisch à € 19,50
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groenten, salade en vruchtencompoteCannelloni gevuld met mediterrane groente, gegratineerd met mozzarella | 19,50 |
Flensjestaart gevuld met spinazie, champignons en olijven met tomatensaus | 19,50 |
Bladerdeeg saucijzenbrood van bospaddenstoelenragout met rode portsaus | 19,50 |
Hazelnootselderijschnitzel met gebakken paddenstoelen en boletensaus (vegan) | 19,50 |
Nagerechten
Kaasplateau uit Hazerswoude | 13,50 |
Crème brûlée met vijgencompote, grand marnier-parfait en chocolade-ijs | 12,50 |
Flensjes gevuld met sneeuweieren, karamelsaus en walnoten-roomijs | 9,50 |
À la minute gebakken perentaart met oude port en roquefortijs | 14,50 |
Grand dessert van ’t Haasje | 16,50 |
Mini Charlotte Russe van passievrucht met frambozenparfait en hazelnotencrumble | 11,50 |
Dame Blanche anno 2024 met een zomers tintje | 10,50 |
3-gangen Surprise-menu
voor slechts € 42,50
U kunt zelf aangeven waar u niet van houdt. Elke gang extra wordt € 5,- toeslag berekend.Alle voorgaande gerechten kunnen worden gehalveerd. De prijs is dan de helft + € 5,– op het totale menu p.p.
Kindergerechten € 12,50
Vissticks, Hamburger, Kroket, Frikandel, Kipnuggets, Saté of Biefstuk (€ 5,– extra)
De gerechten worden geserveerd met frites, mayonaise en appelmoes
Lunch
Het restaurant is tijdens de lunch gesloten!Voor groepen kunnen we een uitzondering maken. Graag vooraf reserveren!
Actie-menu € 35,-
- Romige kerriesoep met gebakken garnalen
of
-Salade van kip-piri piri met exotisch fruit
of
Groente snacks gevuld met gekruide roomkazen
********************
- Gebakken zeebaarsfilet met dillesaus
of
’t Haasje van het varken met champignonroomsaus
of
-Verfijnde stamppotten-festival; 5 soorten culinair bereid (ook vegetarisch mogelijk)
of
- Gebraiseerde hazenbout uit Hazerswoudse polder met bourgondische wildsaus (+7,50)
********************
- Parfaitbombe van Grand Marnier en limoenmeringe met citruscompôte
of
- Dessertverrassing op basis van gebak, mousse en ijs uit eigen keuken