Diner

Voorgerechten

Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboter
Fetuccine pesto met gemarineerde zalm 15,50
Gebakken bloedworst van het Livar-varken met karamelappel en bietencrème 14,50
Carpacciorolletjes met avocado-olijventapenade en pijnboompittencrème 14,50
Ceviche van makreel met mousse van tomaat en garnalenroom 15,50
Tarte tatin van hertenhaas, sjalotjes, bospeen, en cornichons met citrus jus en korianderolie 16,50
Brandade van gerookte paling met buikspek, jeneverbessencrème en gemarineerde komkommer 16,50
Quichetaart met pancetta en rucolasalade 12,50

Voorgerechten Vegetarisch

Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboter
Brood met roomboter, kruidenboter, pesto en tapenade 7,50
Krokant gebakken camembert met appel-cranberrysaus 12,50
Gefrituurde champignons met Provençaalse knoflookroomsaus 9,50
Mosterd-crème soep met bospaddenstoelen 9,50


Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groenten, salade en vruchtencompote
Kabeljauwfilet met zuurkool en stamp, gegratineerd met kaas-kruidenpanade en beurre blanc 24,50
Gepocheerde tongfilet met zalmmousse, tagliatelle en saffraansaus 25,50
Zeevruchtenpallet met mosterdsabayon en aardappelmousseline 24,50
Waardse biefstuk met gebakken champignons en saus van rode en groene pepers 26,50
Kalfswang en kalfszwezerik met gekaramelliseerde appel in bladerdeeg en calvadossaus 28,50
Geconfijte tamme eendenbout met rijke saus van paddenstoel en vossenbes 25,50
Varkensprocureur en zijn medaillons met tomatenrisotto, crème brûlée van jonge geitenkaas en jus van tijm 26,50

Hoofdgerechten Vegetarisch à € 21,50

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groenten, salade en vruchtencompote
Cannelloni gevuld met mediterrane groente, gegratineerd met mozzarella
Flensjestaart gevuld met spinazie, champignons en olijven met tomatensaus
Bladerdeeg saucijzenbrood van bospaddenstoelenragout met rode portsaus
Hazelnootselderijschnitzel met gebakken paddenstoelen en boletensaus


Nagerechten

Kaasplateau uit Hazerswoude 13,50
Chocolade-eclair met Citrus-bereidingen 12,50
Flensjes gevuld met sneeuweieren, karamelsaus en walnoten-roomijs 9,50
À la minute gebakken perentaart met oude port en roquefortijs 14,50
Grand dessert van ’t Haasje 17,50
Soufflé van hazelnotenparfait, frambozen, bisquit en frangelico 12,50
Dame Blanche anno 2025 met een seizoen tintje 10,50

3-gangen Surprise-menu
voor slechts € 42,50

U kunt zelf aangeven waar u niet van houdt. Elke gang extra wordt € 5,- toeslag berekend.
Alle voorgaande gerechten kunnen worden gehalveerd. De prijs is dan de helft + € 5,– op het totale menu p.p.

Kindergerechten € 12,50
Vissticks, Hamburger, Kroket, Frikandel, Kipnuggets, Saté of Biefstuk (€ 5,– extra)
De gerechten worden geserveerd met frites, mayonaise en appelmoes

Lunch

  Het restaurant is tijdens de lunch gesloten!
Voor groepen kunnen we een uitzondering maken. Graag vooraf reserveren!

Actie-menu € 35,-


- Rösti van rozeval-aardappel met gerookte zalm, kwartelei en burrata
of
-Steak tartaar op briochetoast met mosterdmayonaise
of
Kokoscurry met oesterzwam en crème van broccoli

********************

- Vangst van de dag met tomaten-basilicum sabayon
of
-Gegrilde runderribeye met tuinkruidenboter
of
-Gekonfijte parelhoenderbout met hoisinsaus, paksoy en geroosterde uitjes
of
- Geroosterde bloemkool met harissa en gnocchi van spinazie

********************

- Gebakken wentelteef van Paasbrood, amandelspijs en kersensorbetijs
of
- Dessertverrassing op basis van gebak, mousse en ijs uit eigen keuken